מתכון

קרקר קוקוס, פרג וג’ינג’ר

דצמבר 2015
קרקר קוקוס, פרג וג’ינג’ר1. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה גון אסיף
קרקר קוקוס, פרג וג’ינג’ר1. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה גון אסיף

קרקרים מתוקים, מהסוג שמתחנן לכוס קפה

הקרקר הזה קצת יוצא דופן. יש בו יחסית הרבה קוקוס, ולכן הוא פחות קראנצ’י ויותר מזכיר עוגייה. התחילו את האפייה ב-20 דקות והוסיפו זמן במידת הצורך.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבלים את כל החומרים היבשים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים מים ושמן ומערבלים כחצי דקה נוספת. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר כ-20 דקות.

2

מחממים תנור ל-175 מעלות.

3

מניחים את הבצק בין שני ניירות אפיה מקומחים, ומרדדים בעזרת מערוך לעלה דק מאוד (כ-3-2 מ”מ). מקלפים את נייר האפייה העליון, וקורצים עיגולים בקוטר 6 ס”מ (אפשר גם פחות). מעבירים לתבנית בזהירות, בלי לפגוע בשלמות הנייר, מניחים מעל נייר אפייה, ומעליו תבנית נוספת כמשקולת, למניעת תפיחת הבצק.

4

אופים כ-30 דקות.