מתכון

קרקר תירס וצ’ילי חריף

ינואר 2016
קרקר תירס וצ’ילי חריף. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה גון אסיף
קרקר תירס וצ’ילי חריף. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה גון אסיף

קרקר בסגנון מכסיקני, שמזכיר חטיפי נאצ’וס. בן זוג מתבקש לגוואקמולי קלאסי

קרקר בסגנון מכסיקני, שמזכיר חטיפי נאצ’וס. בן זוג מתבקש לגוואקמולי קלאסי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את החומרים היבשים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים מים ושמן ומערבלים כחצי דקה נוספת. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר כ-20 דקות.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות.

3

מניחים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים, ומרדדים לעלה דק ככל האפשר (כ-2-1 מ”מ). מקלפים את נייר האפייה העליון וחותכים למשולשים. מעבירים לתבנית בזהירות, בלי לפגוע בשלמות הנייר, ומפזרים מעל קמח תירס. מניחים נייר אפייה, ומעליו תבנית נוספת כמשקולת, למניעת תפיחת הבצק.

4

אופים כ-30 דקות.

גיוון: אפשר להשתמש גם בגרגרי תירס משומרים.