מתכון

רוטב חזרת טחינה

פברואר 2020
2 דירוגים
רוטב חזרת טחינה של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה . סטיילינג: עמית פרבר
רוטב חזרת טחינה של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה . סטיילינג: עמית פרבר

פטנט גאוני שנותן את הצבע העמוק ואת הטעם המיוחד של הסלק בלי להשתמש בסלק, רק באמצעות שילוב בין טחינה לחזרת סגולה

מה עושים איתו?

 מגישים כרוטב מקסים לטבילה לצד מגש ירקות טריים.

 מכינים סלט כרוב אדום: פורסים דק חצי כרוב סגול. מוסיפים 3 כפות מיץ לימון ו-1/4 כוס רוטב, מערבבים ומשהים 10 דקות להיטמעות הטעמים.

 מכינים אנטיפסטי סלק בתנור עם תימין ושמן זית: חוצים סלקים או חותכים לרבעים (בהתאם לגודל), מתבלים בשמן זית, תימין, מלח ופלפל שחור וצולים 40 דקות ב-200 מעלות. יוצקים את הרוטב על הסלקים בעודם חמים ומגישים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים טחינה עם 2 כפות חזרת סגולה ומלח. טועמים ומוסיפים חזרת עד למידת החריפות הרצויה.

2

שומרים בצנצנת שבועיים.