מתכון

רוטב עגבניות עם בצל מטוגן

יולי 2019
3 דירוגים
רוטב עגבניות עם בצל מטוגן. צילום: shutterstock
רוטב עגבניות עם בצל מטוגן. צילום: shutterstock

הבצל מתבשל לאט-לאט עד שהוא הופך קרמלי ומתוק. הרוטב הזה חביב במיוחד על ילדים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל כ- 15 דקות על להבה בינונית-נמוכה תוך כדי ערבוב עד שזהוב. מוסיפים שום ופפריקה, מערבבים ומטגנים 3-2 דקות.

2

מוסיפים רסק ובוחשים דקה. מוסיפים קוביות עגבניות, מלח, סוכר ואורגנו. מערבבים ומבשלים מכוסה חלקית על להבה נמוכה עוד כ- 20 דקות עד שהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה.

3

מצננים ושומרים במקרר (שבוע) או במקפיא (חודשיים-שלושה).