מתכון

טוט מן: פרוסות רולים במילוי דג עם עשבי תיבול

מרץ 2019
3 דירוגים
טוט מן -פרוסות רולים במילוי דג עם עשבי תיבול וממרח קארי של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
טוט מן -פרוסות רולים במילוי דג עם עשבי תיבול וממרח קארי של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

השפית סוואלי אלדר מגישה דג לבן עטוף ברולים של עלי סיגר תאילנדים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרולים

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

למילוי

1

מערבבים את כל מרכיבי המילוי ומניחים בצד 20 דקות.

לסיגרים

2

באמצע כל עלה סיגר מניחים מהתערובת ומגלגלים כמו רול (בקוטר של 3-4 ס"מ). מאדים את הסיגרים כ-20 דקות. מניחים לקירור.

לטיגון

3

לאחר שהסיגרים התקררו חותכים אותם לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מטגנים את הפרוסות בשמן חם ומגישים מיד.

להגשה

4

ניתן לקשט במלפפון חתוך לגפרורים, צ'ילי קצוץ ופטרוזיליה, ולהזליף מעט רוטב צ'ילי מתוק.