מתכון

ריקוטה עם צנוברים ברוטב דבש מבושם

יוני 2019
2 דירוגים
ריקוטה עם צנוברים ברוטב דבש מבושם של מירי גולדנפלד. צילום וסטיילינג: דניה ויינר
ריקוטה עם צנוברים ברוטב דבש מבושם של מירי גולדנפלד. צילום וסטיילינג: דניה ויינר

השילוב בין הדבש והתבלינים לריקוטה המעודנת פשוט מושלם

  • 4 כלי סופלה או כלים חד-פעמיים בקוטר 6 ס”מ
  • 15 דקות + 5 שעות קירור
  • קל
  • כשר
  • צמחוני

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקציפים גבינה עם אבקת סוכר, קינמון, מיץ תפוזים ורום. מערבבים פנימה צנוברים.

2

מצפים 4 כלים אישיים בניילון נצמד, יוצקים אליהם את תערובת הגבינה ומקררים 5 שעות לפחות.

3

מחממים דבש עם הל ותמצית וניל במשך 2 דקות על להבה נמוכה ובזהירות. מסירים מהכיריים ומניחים להתקרר לטמפ’ החדר.

4

מפזרים אבקת סוכר בצלחת בעזרת מסננת קטנה, הופכים את הגבינה מהתבנית האישית למרכז הצלחת, מסירים את הניילון הנצמד ויוצקים עליה רוטב דבש בעזרת כפית.