מתכון

שאלראם – תבשיל לפת ותמרים

יולי 2019
3 דירוגים
תבשיל לפת ותמרים שף אמיר קרונברג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
תבשיל לפת ותמרים שף אמיר קרונברג. צילום: שרית גופן. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

תבשיל קלאסי עירקי שבילדותי לא יכולתי להתקרב אליו. היום אני מת עליו והוא נמצא על השולחן שלנו בכל הזדמנות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממלאים כליטר מים בסיר, מוסיפים את המרכיבים ומרתיחים.

2

מעבירים את הסיר לתנור בחום של 110 מעלות למשך 5 שעות או לילה שלם.

3

מסננים ומגישים.