מתכון

שטרויזל גרנולה עם יוגורט ורימונים

יוני 2019
2 דירוגים
שטרויזל גרנולה עם יוגורט ורימונים של עופר גל. צילום: אייל קרן. סטיילינג: נועה קנריק
שטרויזל גרנולה עם יוגורט ורימונים של עופר גל. צילום: אייל קרן. סטיילינג: נועה קנריק

מנה מרעננת ובריאה לסיום ארוחת ראש השנה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשיבולת שועל קלויה

לגרנולה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לשטרוזיל (שבבי בצק חמאה פריכים

1

חותכים את החמאה לקוביות ומערבבים (מומלץ בידיים; אם לא, במיקסר עם וו לישה) עם הקמח לתערובת פירורית. מוסיפים את שאר המרכיבים ומעסים באצבעות לקבלת גבישי בצק אחידים. אופים בתנור בחום של 170 מעלות 12 דקות, מוציאים ומצננים.

לשיבולת שועל קלויה

2

מערבבים שיבולת שועל, סוכר, סילאן ושמן קנולה ואופים כ-30 דקות בתנור בחום של 150 מעלות. חשוב - יש לערבב את הגרנולה במהלך האפייה מדי 10 דקות.

לגרנולה

3

מערבבים את אגוזי הלוז, השטרויזל ושיבולת השועל הקלויה ושומרים בכלי סגור במקום יבש.

להגשה

4

מגרגרים את הרימונים, מניחים בקערה (או בצנצנת הגשה) יוגורט, מעליו את שטרויזל הגרנולה ומעטרים בגרעיני הרימונים.