מתכון

שיפודון פרגית במשרה תאילנדית עם בטטה

מרץ 2019
3 דירוגים
שיפודון פרגית במשרה תאילנדית עם בטטה, קרם קוקוס ואננס של שף שי לוינשטיין. צילום יפית בשבקין. סטיילינג: גליה גולדשטיין
שיפודון פרגית במשרה תאילנדית עם בטטה, קרם קוקוס ואננס של שף שי לוינשטיין. צילום יפית בשבקין. סטיילינג: גליה גולדשטיין

השף שי לוינשטיין מציע פיקניק עצמאות שבסופו, באורח פלא, כל בני המשפחה והחברים ילקקו את האצבעות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למשרה תאילנדית

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

למשרה תאילנדית

1

מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה.

2

מכניסים את הפרגיות למשרה ומניחים במקרר למשך לילה. משאירים חלק מהמשרה בצד להכנת רוטב הקוקוס.

להכנת המנה

3

מניחים את הבטטות העטופות בנייר כסף על המנגל עד לריכוך.

4

משפדים את הפרגיות בשיפודי יקיטורי ומניחים על המנגל עד לעשייה.

לרוטב

5

יוצקים לסיר קטן את קרם הקוקוס. קוצצים את האננס לקוביות ומכניסים לסיר. יוצקים פנימה את המשרה התאילנדית שנותרה. משלימים את הטעם עם מעט מלח ומביאים לרתיחה.

להגשה

6

מוציאים את הבטטה מנייר הכסף וחורצים באמצע מקום לשיפודון, מעליו יוצקים את רוטב הקוקוס.