מתכון

שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום

2 דירוגים
שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום של רותם ניר, אורלי פלאי-ברונשטיין . צילום: איילון פז. סגנון: רותם ניר
שיפודי שרימפס וצ'וריסוס עם רוטב צ'ילי, אורגנו ושום של רותם ניר, אורלי פלאי-ברונשטיין . צילום: איילון פז. סגנון: רותם ניר

הדרך הקיצית לשיפודים: מוותרים על הנתחים הכבדים והולכים על שילוב ים-יבשה קלאסי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים גריל פחמים.

2

משפדים את השרימפס והצ'וריסוס לסירוגין על שיפודי עץ.

3

מערבבים את חומרי הרוטב ומברישים בו את השיפודים.

4

צולים דקה-שתיים מכל צד עד שהשרימפס מחליפים גוון. מגישים מייד עם עוד מהרוטב.