מתכון

שעועית ברוטב עגבניות עם בייקון ונקניקיות

פברואר 2016
1 דירוגים
שעועית ברוטב עגבניות עם בייקון ונקניקיות. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
שעועית ברוטב עגבניות עם בייקון ונקניקיות. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

תבשיל חורפי קלאסי מושחת, עתיר בשומן וטעמים

גיוונים:

  • מגישים עם ביצה עין וחצי עגבנייה צלויה.
  • חותכים את רצועות הבייקון לריבועים, משחימים במחבת ומוסיפים לתערובת.
  • את הפלפל החריף אפשר להמיר בצ'ילי גרוס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2

חורצים בנקניקיות חריצים עם סכין. מניחים בין החריצים פיסות מרווה ומברישים את פניהן בשמן. מעבירים לתבנית.

3

אופים 15 דקות עד הזהבה. מוציאים מהתנור ומשאירים אותו פועל.

4

מערבבים שעועית עם סויה, רוטב ברביקיו, פלפל חריף, שום וקורנפלור. משטחים בכלי חסין חום ומסדרים מעל רצועות בייקון.

5

אופים 20 דקות או עד שהשעועית מסמיכה. מגישים עם הנקניקיות.