אומנם ככל שתוסיפו יותר סוכר חייו של הרכז יתארכו, אבל אני מעדיפה להאריך את חיי הרכז בדרך אחרת – אני מכינה ממנו מיץ, מקפיאה במגשי קרח ומפשירה כשצריך.
מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
אופן ההכנה
1
מניחים פירות בקערה עם סוכר ותמצית וניל, מערבבים ומשהים חצי שעה.
2
מבשלים 1/2 שעה מעל להבה נמוכה, מצננים היטב וטוחנים למחית חלקה, מסננים לבקבוק זכוכית ומאפסנים במקרר.
3
מערבבים תרכיז עם כמות כפולה של מים ומגישים עם קרח כתוש.
עוד בנושא