החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"לרוטב
אופן ההכנה
1
שמים את פרוסות הדג בקערה שטוחה. מוסיפים לימון ומלח גס ומשרים כשעתיים במקרר. הופכים מדי פעם.
2
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת רחבה ועמוקה ומטגנים שום להזהבה קלה. מוסיפים פפריקה ומערבבים. מוסיפים פלפלים חריפים, עגבניות, מלח, צ’ילי וכוסברה ומערבבים. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה למינימום. מבשלים חצי שעה ומערבבים מדי פעם.
3
מוציאים את פרוסות הדגים מהמשרה (לא שוטפים) ומסדרים בסיר. יוצקים עליהן את השמן שנותר, מוסיפים קליפת לימון ומכסים את הסיר. מבשלים כשעה. מגישים קר.