מגישים ליד סלט וטחינה.
12 קוקוטים בקוטר 8 ס”מ
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים היטב את הקוקוטים.
2
מניחים שברי מצות בקערה, מכסים במים חמים וממתינים 10 דקות.
3
שמים חזה עוף בסיר, מכסים במים רותחים ומבשלים 8 דקות או עד שמלבין ומתבשל גם במרכז. מצננים וחותכים לקוביות קטנות.
4
מסננים את פירורי המצות, סוחטים היטב ומחזירים לקערה.
5
מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים היטב ויוצקים את העיסה לקוקוטים.
6
אופים כ-25 דקות עד שהמאפים זהובים ויציבים.