מתכון

מאפי מצה בריי עם עוף וג'ינג'ר

המצה בריי האלה הם מיני פשטידות שמזכירות מאפינס בשריים, פיקנטיים וטעימים. פתרון מצוין לארוחת ערב או כמנה ראשונה

8,405 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
מאפי מצה-בריי עם עוף וג'ינג'ר של רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
מאפי מצה-בריי עם עוף וג'ינג'ר של רות אוליבר | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

מגישים ליד סלט וטחינה.

12 קוקוטים בקוטר 8 ס”מ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים היטב את הקוקוטים.

2

מניחים שברי מצות בקערה, מכסים במים חמים וממתינים 10 דקות.

3

שמים חזה עוף בסיר, מכסים במים רותחים ומבשלים 8 דקות או עד שמלבין ומתבשל גם במרכז. מצננים וחותכים לקוביות קטנות.

4

מסננים את פירורי המצות, סוחטים היטב ומחזירים לקערה.

5

מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים היטב ויוצקים את העיסה לקוקוטים.

6

אופים כ-25 דקות עד שהמאפים זהובים ויציבים.