מתכון

מרק עוף עם ביצה ולימון – אבגולמונו

מרק בלקני עם מרקם קרמי קטיפתי המכונה גם "סופה דה וואבו אי לימון" (מרק עם ביצה ולימון)

8,226 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
אבגולמונו (מרק עם ביצה ולימון). צילום: shutterstock
אבגולמונו (מרק עם ביצה ולימון). צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מביאים ציר לרתיחה בסיר גדול, מוסיפים אטריות ומבשלים 8-6 דקות או עד שהן רכות.

2

טורפים מיץ לימון עם ביצים בקערה ומתבלים במלח ופלפל שחור. יוצקים מצקת מן הציר החם לתערובת הביצים ומערבבים להשוואת טמפרטורות.

3

יוצקים את תערובת הביצים והלימון לסיר ומערבבים 4-3 דקות על להבה נמוכה תוך כדי בחישה בלי שהמרק יגיע לרתיחה. מכבים את האש כדי שהמרקם החלק יישמר והביצים לא יהפכו לפתיתי ביצים.