מתכון

סירות קישוא במילוי בשר - מדיאס די קלבסיקס אינצ'ידס קון קרנה

המדיאס מייצגים במידה רבה את המטבח הספרדי, אשר מצד אחד מבוסס על חומרי גלם מאוד פשוטים וצנועים, ומצד שני מלא במעדנים הנוצרים בזכות ההשקעה הכרוכה בהכנתם

13,409 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2022
סירות קישואים במילוי בשר של שף נמרוד נורמן | צילום: איתמר גינזבורג
סירות קישואים במילוי בשר של שף נמרוד נורמן | צילום: איתמר גינזבורג

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

למלית

לרוטב

אופן ההכנה

מכינים את המלית

1

טוחנים במעבד מזון בשר, שום ובצל. מעבירים לקערה ומערבבים עם תוכן הקישואים ויתר מרכיבי המלית לתערובת אחידה.

2

ממלאים בנדיבות כל חצי קישוא, מהדקים ומצפים מכל הצדדים בקמח.

3

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקישואים 4־5 דקות להשחמה. מעבירים לתבנית פיירקס.

4

מחממים תנור ל־180 מעלות.

מכינים את הרוטב

5

מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

6

יוצקים את הרוטב על הקישואים ואופים 40 דקות, עד שהקישואים רכים לגמרי והרוטב מזהיב.