החומרים טבלת מידות ומשקלות
כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלמלית
לרוטב
אופן ההכנה
מכינים את המלית
1
טוחנים במעבד מזון בשר, שום ובצל. מעבירים לקערה ומערבבים עם תוכן הקישואים ויתר מרכיבי המלית לתערובת אחידה.
2
ממלאים בנדיבות כל חצי קישוא, מהדקים ומצפים מכל הצדדים בקמח.
3
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקישואים 4־5 דקות להשחמה. מעבירים לתבנית פיירקס.
4
מחממים תנור ל־180 מעלות.
מכינים את הרוטב
5
מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
6
יוצקים את הרוטב על הקישואים ואופים 40 דקות, עד שהקישואים רכים לגמרי והרוטב מזהיב.