החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"לסירופ
אופן ההכנה
מכינים סירופ סוכר
1
מביאים לרתיחה מים וסוכר בסיר קטן על להבה גבוהה. מנמיכים ללהבה בינונית-נמוכה ומבשלים כ-15 דקות עד שהנוזל מסמיך למרקם של סירופ. מוסיפים דבש ומבשלים תוך כדי בחישה כ-5 דקות נוספות.
2
מורידים את הסירופ מהכיריים ומוסיפים מיץ לימון ומי זוהר.
3
מעבירים את הסירופ לקופסה עם מכסה אטום.
מכינים את הבצקניות
4
מקציפים ביצים במהירות גבוהה כ-7 דקות עד שמתקבלת תערובת בהירה. מוסיפים קמח מצה כף אחר כף תוך כדי הקצפה עד שהוא נטמע בבלילה.
5
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גבוה ורחב. יוצרים מהבלילה בצקניות בגודל כדור פינג פונג בעזרת 2 כפיות ומעבירים לשמן. מטגנים כ-5 דקות, הופכים ומטגנים מהצד השני עד להזהבה. מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מגישים
6
בעודן חמימות מעבירים את הספרייס לקופסה עם הסירופ, סוגרים את הקופסה והופכים כמה פעמים עד שכל הספיירס עטופות בסירופ. מעבירים לכלי הגשה ומגישים בטמפ’ החדר.