החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"אופן ההכנה
1
מניחים בקערה קמח, שמרית ומים ולשים עד לקבלת בצק רך מאוד. מוסיפים גבינה בולגרית ומערבבים עד שהיא נבלעת בבצק.
2
יוצקים מרגרינה מומסת לתבנית. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים תוך כדי מריחת המרגרינה על פני הבצק.
3
מכסים בתבנית הפוכה, כך שיהיה לבצק מקום לעלות, ובמגבת עבה. מתפיחים עד להכפלת הנפח.
4
מחממים תנור ל-200 מעלות.
5
מפזרים גבינת עמק על פני הבצק ואופים 40-30 דקות, או עד שהפרז’לדה זהובה.
6
חותכים לריבועים גדולים ומגישים חם.
7
אפשר לשמור את הפרז’לדה במקרר במשך יום-יומיים. לפני ההגשה מחממים את התנור ל-220 מעלות ומחממים את המאפה 15-10 דקות.