אני ממליצה להשתמש בזוקיני, שטעמם מודגש יותר והם פחות מימיים מהקישואים הבהירים. אפשר לגרר אותם גס לקבלת מאפה נגיס במרקם אל דנטה או דק — לקבלת מאפה רך לגמרי. בשני המקרים חשוב לסחוט היטב את הקישואים.
לתבנית בגודל 20X30 ס"מ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"לשימון התבנית:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית בכף שמן זית וזורים פירורי לחם או קמח מצה באופן שווה.
2
מערבבים את חומרי המלית בקערה.
3
משטחים את המלית בתבנית ומפזרים גבינת מוצרלה באופן שווה.
4
אופים בתנור החם 35-40 דקות עד שהמאפה זהוב. ממתינים כ-10 דקות ורק אז פורסים.
5
מגישים חם. שומרים במקרר מכוסה עד 3 ימים. להגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות.