לכל עם יש את הגרסה שלו לחלקי בשר שונים עם קטניות. אני מאוד אוהב את הגרסה המדריליאנית, על בסיס חומוס. אל תשפכו את מי הבישול בתום ההכנה – הם ישמשו כציר נהדר למגוון מנות אחרות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלבריין (נוזל כבישה)
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים את מרכיבי הבריין ומניחים בתוך הנוזל את הלשון ל־2־5 ימים. מוציאים מנוזל הכבישה ושוטפים היטב.
2
מכניסים את כל מרכיבי התבשיל (בשר, חומוס, ירקות ותבלינים) לסיר גדול, מכסים במים, מרתיחים, מקטינים את הלהבה ומבשלים מכוסה חלקית כשעתיים.
3
מקלפים את העור החיצוני של הלשון (אפשר להכניס שיפוד או סדין קטנה בין העור לבשר) וממשיכים לבשל את הלשון עוד כחצי שעה.
4
חותכים את הבשר לחתיכות גדולות ומגישים עם הירקות לצד איולי וחרדל.