החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
קוסקוס
1
מכניסים את הקוסקוס לסיר, יוצקים 2 כפות שמן, מוסיפים ½ כפית כורכום, ½ כפית כמון, 1 כף מלח שטוחה ומעט פלפל שחור. מערבבים הכל יחד ויוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים. מערבבים וסוגרים את הסיר למשך 5 דקות. לאחר מכן מגרדים במזלג את הקוסקוס לתערובת פירורית.
ירקות כתומים
2
בסיר נפרד מאדים מעט את הבצל, מוסיפים בהדרגה את הגזר, הבטטה, הדלורית והדלעת וממשיכים לאדות. מוסיפים את שארית הכורכום, הכמון והמלח. מתבלים בכפית פלפל שחור, ומוסיפים לסיר את כנפי העוף, הסלרי והשמיר. מוסיפים 2 כוסות מים קטנות ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש וממשיכים לבשל 25 דקות.
הגשה
3
בצלחת עמוקה מניחים את הקוסקוס, מעל מוסיפים את תבשיל הירקות הכתומים ומקשטים בסלרי קצוץ.