מתכון

תבשיל אלג׳יראי של בשר ראש וגרגרי חומוס

במקום לחכות כל הלילה לחמין, תגוונו עם תבשיל בשר מפנק שמוכן בחצי מהזמן

5,230 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
תבשיל אלג׳יראי של בשר ראש וגרגרי חומוס | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב
תבשיל אלג׳יראי של בשר ראש וגרגרי חומוס | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב

התבשיל הכי חורפי והכי מנחם שיש. המרכיב החשוב ביותר במתכון הוא זמן הבישול הארוך ואם אתן ממש רוצות להשקיע, אפשר להמשיך את הבישול על פלטת שבת לכמה שעות נוספות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מכניסים לסיר רחב את כל המרכיבים ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.

2

מבשלים למשך כשלוש שעות (או יותר על פלטת שבת בחום נמוך).

3

מגישים עם אורז לבן או קוסקוס ביתי.