גיוונים:
- משתמשים בעוף מעושן (כמו שיש ב"טיב-טעם") ובמעט בשר מעושן קצוץ לקוביות.
- להעצמת הטעם המעושן: מלהיטים את הווק היטב, ובזמן ההקפצה מטים אותו לעבר הלהבה, כדי שהשמן יידלק וייחרך. השמן נכבה אחרי כמה שניות, או כשמוסיפים את הרוטב. לא מומלץ למי שנבהל מאש.
- למנה ללא גלוטן ניתן להחליף את אטריות הנודלס באטריות אורז או שעועית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב:
1
מערבבים את כל החומרים ושומרים להמשך.
מכינים את הנודלס:
2
מבשלים את הנודלס במים רותחים לפי הוראות היצרן, ומסננים.
מכינים את שאר החומרים:
3
מערבבים ירקות וטופו בקערה.
4
מקפיצים בוטנים וצ'ילי בווק יבש (ללא שמן). שומרים בצד.
מקפיצים ומגישים:
5
מחממים ווק. יוצקים 3 כפות שמן, וכשהוא לוהט, מטילים לתוכו רבע מכמות העוף. אחרי רגע מוסיפים רבע מכמות הירקות. מקפיצים כחצי דקה על אש הכי גבוהה.
6
מוסיפים את האטריות, ומקפיצים. יוצקים רבע מהרוטב, וממשיכים להקפיץ עד שהוא מתאדה.
7
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעט בוטנים חריפים. הערה: בין מנה למנה שוטפים את הווק במים חמים (בלי סבון), ומלהיטים אותו שוב לפני שמתחילים בבישול.