החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
2
בינתיים ממיסים חמאה עם שום וצ'ילי במחבת גדולה (או ווק). כשהחמאה נמסה והשום מעלה ניחוח מוסיפים שרימפס ומקפיצים 3-2 דקות עד שהם משנים את צבעם לוורוד.
3
מוסיפים זרעי עגבניות, מלח ופלפל שחור ומקפיצים-מערבבים.
4
מעבירים את הניוקי אל המחבת בעזרת כף מחוררת ומערבבים עד שהם נעטפים ברוטב.
5
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים בזיליקום ומגישים מייד.