מתכון

ניוקי עם חמאת זרעי עגבניות, שרימפס וצ'ילי

ארוחה מהירה - מבשלים את הניוקי, מקפיצים במחבת ומסתערים

14,452 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
ניוקי עם חמאת זרעי עגבניות, שרימפס וצ'ילי
ניוקי עם חמאת זרעי עגבניות, שרימפס וצ'ילי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.

2

בינתיים ממיסים חמאה עם שום וצ'ילי במחבת גדולה (או ווק). כשהחמאה נמסה והשום מעלה ניחוח מוסיפים שרימפס ומקפיצים 3-2 דקות עד שהם משנים את צבעם לוורוד.

3

מוסיפים זרעי עגבניות, מלח ופלפל שחור ומקפיצים-מערבבים.

4

מעבירים את הניוקי אל המחבת בעזרת כף מחוררת ומערבבים עד שהם נעטפים ברוטב.

5

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים בזיליקום ומגישים מייד.