חיפוש מתקדם

נתחי סינטה עם ברוקולי ועגבניות

מתכון לנתחי סינטה עם ברוקולי ועגבניות
צילום: דניאל לילה

מוקפץ בטעם איטלקי – השילוש: ברוקולי, שום ועגבנייה שלעולם לא יאכזב, ואפשר גם עם פסטה.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים ווק או מחבת גדולה ורחבה עם שמן זית ושום. מקפיצים את הברוקולי דקה-שתיים, מוציאים החוצה ומוסיפים את הבשר. מקפיצים עד ששחום יפה.
  2. מחזירים את הברוקולי, מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל ומקפיצים דקה-שתיים, עד שהכל חם ומעלה רחש צלייה וריח.