מתכון

נתחי סינטה עם ברוקולי ועגבניות

מוקפץ בטעם איטלקי, עם השילוש ברוקולי, שום ועגבנייה - שלעולם לא יאכזב

7,874 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
נתחי סינטה עם ברוקולי ועגבניות. צילום: דניאל לילה
נתחי סינטה עם ברוקולי ועגבניות. צילום: דניאל לילה

מוקפץ בטעם איטלקי – השילוש: ברוקולי, שום ועגבנייה שלעולם לא יאכזב, ואפשר גם עם פסטה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים ווק או מחבת גדולה ורחבה עם שמן זית ושום. מקפיצים את הברוקולי דקה-שתיים, מוציאים החוצה ומוסיפים את הבשר. מקפיצים עד ששחום יפה.

2

מחזירים את הברוקולי, מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל ומקפיצים דקה-שתיים, עד שהכל חם ומעלה רחש צלייה וריח.