מתכון

סופגניות גבינה קלות

הסופגניות האלה כל כך קלות להכנה, עד שגם אנשים עם פוביה חזקה מבצקים יכולים להתמודד איתן

26,573 בשלנים התעניינו במתכון זה
סופגניות גבינה. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
סופגניות גבינה. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

אפשר להגיש עם תותים טריים וקרם וניל או להסתפק באבקת סוכר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבצק הסופגניות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה כ-6 דקות לקבלת בצק רך.

2

מקמחים משטח עבודה בנדיבות ומשטחים את הבצק לגובה ½2 ס"מ. מקמחים את הבצק גם בחלקו העליון וקורצים סופגניות בקוטר 5-4 ס"מ.

3

מחממים שמן עמוק לחום בינוני (170-160 מעלות), מוסיפים את הסופגניות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומפזרים מעל אבקת סוכר.