אפשר להגיש עם תותים טריים וקרם וניל או להסתפק באבקת סוכר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק הסופגניות
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה כ-6 דקות לקבלת בצק רך.
2
מקמחים משטח עבודה בנדיבות ומשטחים את הבצק לגובה ½2 ס"מ. מקמחים את הבצק גם בחלקו העליון וקורצים סופגניות בקוטר 5-4 ס"מ.
3
מחממים שמן עמוק לחום בינוני (170-160 מעלות), מוסיפים את הסופגניות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומפזרים מעל אבקת סוכר.