300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

סופגניות של רולדין - על השולחן
חיפוש מתקדם

סופגניות של רולדין

(1 חוות דעת)
מתכון לסופגניות של רולדין
צילום: דניאל לילה

אריק גליסקו מ”רולדין” משתעשע עם 3 מליות ו-3 ציפויי שוקולד מבריקים. הכל בגלל סופגנייה שמנמנה אחת. מתקבלות סופגניות קצת יותר קטנות מכדור טניס.

כשמטגנים סופגניות:

משתמשים בסיר רחב ולא גבוה מדי, שיכיל בנוחות כמה שיותר סופגניות ויאפשר גישה נוחה כדי להפוך אותן.

השמן צריך להיות חם אבל לא מדי. אם השמן חם מדי, הסופגניות יתקבלו שחומות בחוץ ובצקיות בפנים; ואם הוא לא יהיה חם מספיק – הן ישתו ה-מון שמן.

איך יודעים שהשמן חם מספיק? זורקים פנימה פיסת בצק – הבעבוע סביבה צריך להיות עדין. במהלך הטיגון משחקים עם עוצמת הלהבה.

לא זורקים את הסופגנייה לשמן מניחים אותה בעדינות בעזרת מרית או קלף פלסטיק. כשהצד הראשון שחום, הופכים בעזרת כף מחוררת ומטגנים מהצד השני.

זמן הטיגון בטמפרטורה הנכונה יהיה כ-2 דקות מכל צד. מוציאים לנייר סופג ומצננים כמה דקות לפני המילוי.

חומרים

לבצק:
לטיגון עמוק:
למלית קלואה-הוואנה:
לציפוי שוקולד-קוקוס:
למלית חלבה ושבבי שוקולד:
לציפוי שוקולד לבן ופקאן סיני:
למלית בנופי:
לציפוי בנופי:

אופן ההכנה

  1. מכינים מלית קלואה-הוואנה: מכינים את המלית וממלאים את הסופגניות: מביאים לרתיחה שמנת עם פולי קפה ומניחים בצד לשעה, לספיגת ארומת הקפה בשמנת.
  2. מסננים את השמנת, מוסיפים חלב קוקוס ומחממים עד שהתערובת כמעט רותחת. מוסיפים שבבי קוקוס ומערבבים.
  3. יוצקים את הקרם על שני סוגי השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים ליקר קלואה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מצננים ומעבירים למקרר למשך לילה, לקבלת מרקם יציב שניתן לזילוף. למחרת מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר קטן ומשונן.
  4. מכינים את הציפוי: מביאים שמנת לרתיחה, יוצקים על שני סוגי השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  5. מכינים מלית חלבה ושבבי שוקולד: מביאים שמנת לרתיחה, יוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלבה מפוררת ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מצננים ומעבירים למקרר למשך הלילה לקבלת מרקם יציב שניתן לזילוף. למחרת מוסיפים לקרם השוקולד הלבן שוקולד חלב מגורר בתנועות קיפול עדינות.
  6. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר קטן משונן.
  7. מכינים את הציפוי: מביאים שמנת לרתיחה, יוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  8. מכינים מלית בנופי: מביאים שמנת לרתיחה, יוצקים על שוקולד חלב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים תמצית בננה ואגוזי לוז ומערבבים עד לקבלת מרקם הומוגני וחלק. מצננים ומעבירים למקרר למשך לילה, לקבלת מרקם יציב שניתן לזילוף. למחרת מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר קטן ומשונן.
  9. מכינים את הציפוי: מביאים שמנת לרתיחה, יוצקים מעל שני סוגי השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  10. מכינים את הסופגניות: שמים קמח, מלח, סוכר ושמרים לחים בקערת מיקסר. מערבלים קלות בעזרת וו לישה.
  11. מוסיפים חלב, ביצים, תמציות וברנדי ולשים כ-3 דקות במהירות נמוכה. מגבירים את מהירות המיקסר ולשים למשך 3 דקות נוספות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומערבלים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  12. יוצרים מהבצק כדורים במשקל של כ-30 גרם (בגודל של כדור פינג פונג) ומניחים על מגש מרוח במעט שמן במרווחים של 5-4 ס"מ. מכסים את התבנית בניילון נצמד ובמגבת ומניחים לתפוח למשך שעתיים עד להכפלת הנפח.
  13. מחממים שמן קנולה בסיר על להבה בינונית (טמפ' של 170 מעלות).
  14. מטגנים את הסופגניות 3-2 דקות מכל צד עד קבלת גוון חום זהבהב. חשוב לשמור על להבה בינונית, כדי לא לשרוף אותן. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. ממלאים ומצפים את הסופגניות: מזריקים כ-15 גרם (בערך כף) מהמלית הנבחרת לכל סופגנייה. טובלים את חלקה העליון של כל סופגנייה בציפוי המתאים ומפזרים מעל שבבי קוקוס, שבבי פקאן סיני או שברי בננות מיובשות ואגוזי לוז בהתאמה.

גיוון:
לחובבי האקזוטיקה: מקשטים בשבבי קוקוס קלויים.
לקבלת כתמי צבע יפים מקשטים בשבבי פקאן סיני.

29 בספטמבר 2016
תגובות

תגובות (1)

  • מיקו זאמברי 17 בדצמבר 2016 6:41 השב

    המתכון לסופגניות זוועה, הבצק מאוד מוזר קשה לכדרר לצורה עגולה ויוצא בצורת מוח לא חשוב כמה ניסית . דחוס וממש לא זה.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים