חיפוש מתקדם

סופלאקי פרגיות בתפוזים ואוזו

מתכון לסופלאקי פרגיות בתפוזים ואוזו
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

דן לב הוא צלם אוכל מוכשר וטבח בחסד. פעם בשבוע הוא מבשל אוכל יווני במסעדת “אוזריה” בשוק לוינסקי ותמיד מצליח להפתיע עם מנות יצירתיות. הנה אחת מהן- גרסה פרטית לקלאסיקה היוונית.

חומרים

למרינדה:
להגשה:

אופן ההכנה

  1. מערבבים את חומרי המרינדה בקערה. מוסיפים את העוף ומערבבים. משרים כ-30 דקות בטמפ' החדר.
  2. נועצים על כל שיפוד 5-6 קוביות עוף ומתבלים במלח ופלפל בנדיבות.
  3. מחממים פלאנצ'ה או מחבת כבדה על להבה גבוהה (אין צורך לשמן) וצולים את השיפודים 3-4 דקות מכל צד עד שהם עשויים.
  4. מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים מייד.

טיפ:

אם צולים על גריל פחמים, מקצרים את משך הצלייה בדקה אחת מכל צד.

24 באפריל 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *