חיפוש מתקדם

סיגרים במילוי מנגולד, יוגורט ופטה

מתכון לסיגרים במילוי מנגולד, יוגורט ופטה
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

רענן, חמצמץ, קרמי ועם זאת קליל – יוגורט הוא הפרטנר המושלם שלכם לבישול בעונה החמה. מחלבות “גד” מקדמת את חום יולי-אוגוסט עם סדרת יוגורטים משובחת בסגנון בלקני. אביבית פריאל ממסעדת “אוזריה” מכינה איתם סיגרים עם מילוי חמצמץ. כאן היוגורט הוא חלק ממלית. הוא תורם לעסיסיות ונותן מגע של חמיצות נעימה.

חומרים

למלית:

אופן ההכנה

  1. מכינים את המלית: ממיסים חמאה במחבת ומזהיבים בצל. מוסיפים שום ומנגולד ומערבבים עד שהמנגולד מאבד מנפחו. מטגנים עוד 5 דקות לריכוך.
  2. מוסיפים יוגורט ומערבבים. מבשלים יחד 5 דקות, מתבלים ומסירים מהכיריים.
  3. מצננים, מוסיפים פטה וצנוברים ומערבבים.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  5. ממלאים, מעצבים, אופים ומגישים: חותכים דפי פילו למלבנים בגודל 15×20 ס”מ. מניחים מלית לרוחב כל ריבוע ומגלגלים לסיגרים מהודקים. מסדרים בתבנית.
  6. אופים 7-5 דקות להזהבה.
  7. מגישים עם יוגורט מתובל בפפריקה מעושנת.
23 במרץ 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *