חיפוש מתקדם

סירופ ג’ינג’ר ביתי

מתכון לסירופ ג’ינג’ר ביתי
צילום: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר

בלעדי לאתר “על השולחן” – קוקטייל של אורנה ואלה שיעשה לכם שמח בפה.

חומרים

לסגירה:

אופן ההכנה

מנערים את כל הרכיבים למעט הסודה בשייקר עם 10 קוביות קרח, מסננים לתוך כוס גבוהה (היי בול) מלאה עד מחציתה בקרח, מוסיפים סודה עד לגובה של כ-2 ס"מ משולי הכוס ומקשטים בקליפת לימון.

חומרים לליטר סירופ:
400 גרם ג’ינג’ר טרי קצוץ
2 ליטר מים
300 גרם סוכר

מניחים את כל החומרים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-4 שעות (עד שמתקבל כליטר נוזל). מסננים ושומרים בבקבוק זכוכית במקרר עד חודשיים