חיפוש מתקדם

סלט אבוקדו, פקאנים, אננס וצ’ילי

מתכון לסלט אבוקדו, פקאנים, אננס וצ’ילי
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

סלט בהשראה קאריבית, שאפשר להתחבר אליה בקלות גם מהמזרח התיכון.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מניחים אבוקדו, אננס, פקאן, צ’ילי וכוסברה בקערה.
  2. מערבבים מיץ לימון ורכז רימונים בקערית ומוזגים על הסלט. מתבלים במלח גס ומערבבים בעדינות, כדי שהאבוקדו לא יימעך.

גיוונים:

  • כשנגמרת העונה, מחליפים את האבוקדו ב-2 בטטות קלופות ופרוסות לרצועות דקות בעזרת קולפן. מאדים את הבטטות במחבת עם מעט שמן על להבה בינונית, עד שהן מבושלות אך עדיין מוצקות, ומצננים. ממשיכים בסלט כרגיל.
  • מחליפים את האננס במנגו פרוס דק ומוסיפים טיפת תמצית וניל.
25 בפברואר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *