חיפוש מתקדם

סלט אנטיפסטי

מתכון לסלט אנטיפסטי
צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

שילוב מרענן של ארוגולה רעננה עם אנטיפסטי: זוקיני צלוי, קרעי מוצרלה בופאלו, עגבניות תמר וצנוברים.

חומרים

לסלט:

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן זית ומקפיצים זוקיני 5-3 דקות על להבה בינונית להזהבה. מתבלים במלח, פלפל ואורגנו. מצננים לטמפ’ החדר.
  2. ממש לפני ההגשה מערבבים את מרכיבי הסלט בקערת הגשה יחד עם הזוקיני. מתבלים במלח ופלפל, מזלפים מעל מעט שמן זית וחומץ בלסמי, מערבבים בעדינות ומגישים.

גיוונים:

  • אם אין עלי אורגולה אפשר להשתמש ברוקט.
  • במקום גבינת בוקנצ’יני אפשר להשתמש במוצרלה.
20 בדצמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *