הנה רעיון לסלט שהוא ארוחה שלמה. את עגבניות השרי אני גם טוחן למעין רוטב וגם משלב בסלט – החומציות שלהן כובשת מעט את הבשר ומעניקה לו מרקם יותר נגיס וטעם רענן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שוטפים בורגול היטב, משרים ב-4 כוסות מים פושרים למשך 40 דקות ומסננים.
2
טוחנים 30 עגבניות שרי בבלנדר ומסננים (זורקים את התוכן המוצק). את יתר העגבניות חוצים.
3
סוחטים את הבורגול במסננת, מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר החומרים. יוצקים מעל את מיץ העגבניות, מערבבים ומגישים.