חיפוש מתקדם

סלט וייטנאמי בגלילות סינטה עגל

מתכון לסלט וייטנאמי בגלילות סינטה עגל
צילום: עודד מרום | סגנון: אוריה גבע

מנה קיצית מהירה, שאפשר לאכול מעל השיש בזמן שמסיימים להחזיר את המטבח לקדמותו אחרי המהומה של ליל אמש. מי שלא אוהב את הטעם העז של רוטב דגים יכול להחליף אותו במלח. אם לא מוצאים קייל, משתמשים ברוקט או בארוגולה, מוותרים על ההשריה ומערבבים את העלים ישר בסלט.

חומרים

לסלט:
למשרה:

אופן ההכנה

  1. מערבבים את חומרי המשרה ומשרים קייל ל-20-15 דקות עד שהעלים מתרככים. מוסיפים את יתר חומרי הסלט ומערבבים.
  2. מניחים פרוסות רוסטביף על משטח עבודה ומניחים לרוחב כל פרוסה מעט מהסלט, כך שיבצבץ ממנה החוצה. מגלגלים לגליל.