חיפוש מתקדם

סלט ירוקים ותמרים בוויניגרט סילאן

מתכון לסלט ירוקים ותמרים בוויניגרט סילאן
צילום: דן פרץ | סגנון: דיאנה לינדר

נצלו את עונת התמרים הטריים ושלבו בסלט תמרים צהובים או לחים או עירוב של שניהם. בשאר ימות השנה אפשר להשתמש במג’הול בשרניים. ויש גם פטנט: מוסיפים 2 קוביות קרח לוויניגרט ומקבלים רוטב יותר קרמי ואחיד.

חומרים

לוויניגרט:

אופן ההכנה

1. מכינים את הוויניגרט: מערבלים את כל המרכיבים למעט שמן הזית במעבד מזון או בבלנדר לתערובת במרקם אחיד. מזלפים את שמן הזית בהדרגה ותוך כדי ערבול עד שמתקבל ויניגרט במרקם אחיד. שומרים בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע ומנערים היטב לפני השימוש. 2. מרכיבים את הסלט ומגישים: מניחים את העלים והתמרים בקערה גדולה, יוצקים מהוויניגרט ומערבבים. מפזרים גבינה בולגרית המאירי ובוטנים מסוכרים (אפשר לקצוץ אותם מעט אם רוצים) ומגישים.
3 בינואר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *