מתכון

סלט כבד עם חצילים ורימונים של קימל

מנה ראשונה טעימה, יפה וחגיגית

7,016 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2017
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים בצלים 8-7 דקות להזהבה עמוקה. מעבירים לצלחת בעזרת כף מחוררת.

2

מוסיפים כף שמן זית למחבת ומטגנים כבדים 3-2 דקות מכל צד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחת.

3

מוסיפים 2 כפות שמן זית למחבת ומטגנים קוביות חצילים 5-4 דקות להזהבה. מצננים מעט.

4

שמים את הבצל והכבדים המטוגנים וביצים קשות על קרש חיתוך. קוצצים גס בעזרת סכין ומעבירים לקערת הגשה.

5

מוסיפים חצילים, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.

להגשה:

6

מפזרים על המנה פולי אדממה, גרגרי רימון ופרוסות צנונית.