חיפוש מתקדם

סלט כרוב עם צימוקים ורוטב לימוני

מתכון לסלט כרוב עם צימוקים ורוטב לימוני
מילים: יונית נפתלי קו-אל | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

סלט פשוט וטעים השומר על רעננות לאורך זמן ועל כן מצוין לתנאי שטח. רצוי לתבל אותו כ-10 דקות לפני ההגשה, אבל גם שהות ממושכת ברוטב לא תזיק לו. הכרוב פשוט ייכבש מהחמיצות של הלימון ויתרכך מעט. שימו לב: אפשר לדלג על שלב טיגון הבוטנים ולהשתמש בבוטנים קלויים קנויים, אבל אז חייבים להיזהר עם המלח (הבוטנים הקנויים מאוד מלוחים ויפרישו מלח לרוטב).

חומרים

לרוטב:

אופן ההכנה

בבית:
  1. קולים את הבוטנים במחבת עם מעט שמן 3-2 דקות לגוון שחום בהיר.
  2. מוציאים לנייר סופג ומפזרים מעל מלח. מנערים את כל חומרי הרוטב בצנצנת עד שהסוכר מתמוסס.
בשטח:
  1. מערבבים קלות את חומרי הסלט בקערה.
  2.  כ-10 דקות לפני ההגשה יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים.
6 במרץ 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *