חיפוש מתקדם

סלט מלון קיצי

מתכון לסלט מלון קיצי
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

אפשר לשלב בין מלון כתום וירוק. אני משתמשת בתערובת של עלים וחסות, למשל רוקט, חסת משי ורדיקיו משוק האיכרים.

חומרים

לרוטב:

אופן ההכנה

  1. שמים את כל חומרי הסלט בקערה.
  2. מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים בעדינות ומגישים מייד.

גיוון: את הנענע אפשר להחליף בבזיליקום.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *