חיפוש מתקדם

סלט עלים בויניגרט בלסמי

מתכון לסלט עלים בויניגרט בלסמי
צילום: שרית גופן | סגנון: אינה גוטמן

סלט של שבועות שלא תפסיקו להכין בכל העונה: סלט קיצי בשלל צבעים, מרופד בהרבה תרד וחסה עליהם קורצים משמשים כתומים כמו השמש. לפני ההגשה מפזרים גבינת פטה עשירה.

חומרים

לרוטב:
להגשה:

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט.
  2. יוצקים את חומרי הרוטב לצנצנת ומשקשקים עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. לפני ההגשה: יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים קלות. מפזרים מעל גבינה ומגישים.