סלט מלא הדר וארומה, שאפשר לשדרג עם כל מיני תוספות (ראו בהמשך). אפשר לחצות את הענבים או להשאיר אותם שלמים — לשיקולכם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל רכיבי הסלט בקערה.
2
שמים את כל רכיבי הרוטב בצנצנת, סוגרים ומנערים לקבלת אמולסיה.
3
יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.
- מוסיפים 200 גרם גבינה בולגרית מפוררת.
- מוסיפים 100 גרם גבינה כחולה מפוררת.
- מוסיפים כוס קוסקוס או בורגול שהושרה במים לריכוך. מכפילים את כמות מיץ הלימון ברוטב.
- מוסיפים כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים.