חיפוש מתקדם

סלט ענבים ועשבי תיבול

מתכון לסלט ענבים ועשבי תיבול
צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר

סלט מלא הדר וארומה, שאפשר לשדרג עם כל מיני תוספות (ראו בהמשך). אפשר לחצות את הענבים או להשאיר אותם שלמים — לשיקולכם.

חומרים

לסלט:
לרוטב:

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל רכיבי הסלט בקערה.
  2. שמים את כל רכיבי הרוטב בצנצנת, סוגרים ומנערים לקבלת אמולסיה.
  3. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומגישים.

4 רעיונות לשדרוג

מוסיפים 200 גרם גבינה בולגרית מפוררת.

מוסיפים 100 גרם גבינה כחולה מפוררת.

מוסיפים כוס קוסקוס או בורגול שהושרה במים לריכוך. מכפילים את 
 כמות מיץ הלימון ברוטב.

מוסיפים כוס אגוזי מלך קלויים וקצוצים.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *