חיפוש מתקדם

סלט פטריות, כרובית ועדשים שחורות

מתכון לסלט פטריות, כרובית ועדשים שחורות
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

כרובית ועדשים שבושלו בדיוק במידה, עלי חסה פריכים ונתחים של פטריות בשרניות. מעל הכל יוצקים רוטב חמוץ-מתוק. מנה מלאת מרקמים וטעמים שתתאים לכל הסועדים – לנמנעים מגלוטן או ממוצרי חלב ולאוכלי כל.

חומרים

לרוטב:

אופן ההכנה

  1. מבשלים עדשים וכרובית: מבשלים עדשים בשפע מים כ-30 דקות עד שהן רכות אך לא מתפרקות. מסננים ומצננים.
  2. חולטים פרחי כרובית בשפע מי מלח 7-6 דקות עד שמזלג ננעץ בקלות. מסננים ומצננים.
  3. מטגנים פטריות: מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים פטריות 3-2 דקות להזהבה עדינה. מצננים לטמפ' החדר.
  4. סמוך להגשה מכינים רוטב, מרכיבים ומגישים: שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת, סוגרים ומנערים היטב.
  5. שמים את כל חומרי הסלט בקערת הגשה, מערבבים ויוצקים רוטב מעל. מגישים מיד.
3 במאי 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *