מתכון

סלט פתיתים עם סלק ומוצרלה

פתיתים שפוגשים את הירק הכי צבעוני במטבח ונצבעים בסגול ובטעמים מתקתקים

13,220 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט פתיתים עם סלק ומוצרלה. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
סלט פתיתים עם סלק ומוצרלה. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות.

2

עוטפים את הסלקים ברדיד אלומיניום ואופים שעה-שעה וחצי או עד לריכוך. מצננים, קולפים

3

וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ. מערבבים עם חומרי הרוטב.

4

מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן ומצננים.

5

מערבבים את הפתיתים עם קוביות הסלק, מוסיפים נענע ומוצרלה או פטה ומערבבים קלות לפני ההגשה.