חיפוש מתקדם

סלט צנוניות מרוקאיות, תרד טרי וגבינת פטה

מתכון לסלט צנוניות מרוקאיות, תרד טרי וגבינת פטה
צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

שיר הלפרן, ממייסדות שוק הנמל, התאהבה בצנוניות המרוקאיות החריפות, שאורי רבינוביץ’ מגדל במשק שלו במושב צופית. היא שידכה להן תרד עדין וצעיר של אורן פנחס ממושב ניר חן, והטאץ’ הסופי הוא פטה כבשים של משק דותן, שנאספה מחנות הגבינות של השוק.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מערבבים צנוניות עם תרד, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
  2. מפזרים גבינה מעל ומגישים מייד.