חיפוש מתקדם

סלט תירס, אבוקדו, עגבניות שרי, כרוב סגול וקוביות בולגרית

מתכון לסלט תירס, אבוקדו, עגבניות שרי, כרוב סגול וקוביות בולגרית
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מסדרים את מרכיבי הסלט בצנצנות נאות ואת הרוטב מוזגים לכלי נפרד. לפני ההגשה מוסיפים את הרוטב ומשקשקים. את הפטנט הזה אפשר ליישם כמעט על כל סלט. כאן בחרנו בהרכב שיהיה חביב במיוחד על הילדים.

חומרים

לסלט:
לרוטב:

אופן ההכנה

  1. בבית: מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה - בעדינות, בלי למעוך את הגבינה. מחלקים לצנצנות אישיות עם מכסה תואם.
  2. מערבבים בצנצנת אחרת את כל חומרי הרוטב
  3. בפיקניק: יוצקים מהרוטב על הסלט, סוגרים את המכסה ומנערים היטב. אוכלים את הסלט ישר מהצנצנת או הופכים לתוך קערה.
תגובות

תגובות (2)

  • שושנה 9 במאי 2017 11:09 השב

    מה אפשר לשים במקום חומץ תפוחים?

    • לי גיל - על השולחן 11 במאי 2017 10:16 השב

      חומץ רגיל או חומץ בן יין

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *