חיפוש מתקדם

סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, אבוקדו ונבטים

מתכון לסלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, אבוקדו ונבטים
צילום: אילן נחום | סגנון: אוריה גבע

מתיחת פנים קיצית וחריפה לסלט תפוחי האדמה הקלאסי

חומרים

לוויניגרט:

אופן ההכנה

  1. מערבלים בבלנדר את כל חומרי הרוטב.
  2. מערבבים את חומרי הסלט למעט הסלמון בקערה עם הרוטב ומערבבים.
  3. מניחים את פרוסות הסלמון המעושן מעל ומגישים.
6 בינואר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *