חיפוש מתקדם

סלמון בקראסט שקדים

מתכון לסלמון בקראסט שקדים
מילים: אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: עודד מרום | סגנון: עמית פרבר

המתיקות הטבעית העדינה של השקדים מזנקת החוצה כשמצמידים להם את בני הזוג הנכונים (ובמיוחד אחרי אפייה קצרה בתנור), במקרה הזה: סלמון טרי וזיגוג של חרדל-סויה ומייפל, הדואג לכך שהשקדים יידבקו היטב לדג.

חומרים

לשימון:
לזיגוג חרדל-סויה -מייפל:
לקראסט:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן קלות.
  2. מערבבים את חומרי הזיגוג.
  3. מניחים נתחי סלמון בתבנית ומברישים בזיגוג.
  4. מערבבים את חומרי הקראסט ומניחים על הנתחים.
  5. אופים 10 דקות לנתח דק יחסית ו-13 דקות לנתח עבה יותר.

גיוון: במקום סירופ מייפל ניתן להשתמש בסילאן טבעי (ללא סוכר).

13 בדצמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *