חיפוש מתקדם

סלק וקולרבי מזוגגים בתנור עם בלסמי וראס אל-חנות

מתכון לסלק וקולרבי מזוגגים בתנור עם בלסמי וראס אל-חנות
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

הסלק והקולרבי עובדים מעולה בחמוצים העיראקיים המפורסמים (מחללה), וגם כאן הצמד לא מאכזב. תוספת מצוינת שמסתכמת בערבוב כל המרכיבים בקערה ואפייה בתנור. אמנם מדובר באפייה ממושכת, אבל אין כאן צורך בבדיקה ובפיקוח, וכך נשאר זמן לעיסוקים אחרים.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים את החומרים בקערה גדולה.
  3. מעבירים לכלי חסין חום ומכסים ברדיד אלומיניום.
  4. אופים כשעה וחצי-שעתיים עד שהסלק והקולרבי רכים מאוד.