חיפוש מתקדם

“ספגטי” סלק עם גורגונזולה

מתכון ל“ספגטי” סלק עם גורגונזולה
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

רצועות דקיקות של סלק קראנצ’י חלוט במהירות ומתובל בגבינה עזת טעם, היוצרת ניגוד מענג למתיקות הטבעית של הירק. בעיני המנה הזו היא הרבה מעבר לסלט וכל כוחה בחיתוך ה”ספגטי”. אם יש לכם מנדולינה עם ראש מתאים — מצוין; אם לא — אפשר לרכוש מכשיר ייעודי. הוא ישמש אתכם לעוד משימות יצירתיות במטבח.

חומרים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת כבדה ורחבה על להבה בינונית, יוצקים 1/3 כוס מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים רצועות סלק ומבשלים 3 דקות.
  2. מוסיפים סוכר, יין וחמאה ומערבבים עד שהחמאה נטמעת. מסירים מהכיריים.
  3. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים גורגונזולה מעל ומגישים.
7 בנובמבר 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *