חיפוש מתקדם

עוגה בחושה עם נקטרינות

מתכון לעוגה בחושה עם נקטרינות

צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

הנקטרינה החמצמצה מחמיאה לעוגה הנימוחה.

חומרים

למלית:
לציפוי:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה.
  2. מקציפים ביצים עם סוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
  3. מערבבים מיץ תפוזים עם חמאה מומסת ומוסיפים לקצף הביצים תוך כדי ערבוב. מוסיפים שמנת וקמח תופח לסירוגין תוך כדי ערבול עד שנוצרת בלילה חלקה.
  4. יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית ומפזרים מעל קוביות של נקטרינות. מכסים ביתרת הבלילה.
  5. אופים כ-20 דקות. מוציאים מהתנור ומסדרים מעל פרוסות נקטרינה. אופים עוד 20-15 דקות או עד 
שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *