מתכון

עוגיות לימון מושלגות

עוגיות השוקולד המושלגות מובאות כאן בגרסא הלימונית של מיקי שמו

13,839 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2017
עוגיות לימון מושלגות. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
עוגיות לימון מושלגות. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

כולנו מכירים אותן בגרסת השוקולד, אבל הגרסה הלימונית לא פחות יפה וטעימה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

אופן ההכנה

1

 שמים את כל החומרים למעט שוקולד לבן בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד ומערבלים עד שהוא נטמע. מעבירים למקרר לשעה לפחות ועד יממה.

2

יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ בעזרת כף ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה. מעבירים למקרר ל-30 דקות.

3

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4

שמים אבקת סוכר בצלחת עמוקה ומגלגלים בה את הכדורים פעמיים. מניחים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ.

5

אופים 9 דקות רק עד שהעוגיות נסדקות והן עדיין רכות. מצננים (במהלך הצינון העוגיות מתייצבות).

6

שומרים עד 5 ימים בכלי אטום בטמפ' החדר.