חיפוש מתקדם

עוגיות לימון מושלגות

מתכון לעוגיות לימון מושלגות
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

כולנו מכירים אותן בגרסת השוקולד, אבל הגרסה הלימונית לא פחות יפה וטעימה. נצלו את המיקסר של “בוש” כדי לסחוט מיץ לימון וכמובן כדי להכין את הבלילה.

על האריזה של בוש MUM5 אולי כתוב מיקסר. אבל הוא יודע לעשות כל כך הרבה דברים במטבח שאולי נאלץ למצוא לו שם אחר.

סדרת המיקסרים החדשה של בוש הופכת את החוויה במטבח לחוויה שאין דומה לה. עכשיו גם עם מנוע עוצמתי של עד 1,000W ומגוון אביזרים נלווים המשתנים בין דגם לדגם.

לך נשאר רק לבחור צבע. 16 גוונים זה מספיק? לפרטים נוספים הקליקו כאן. 

חומרים

לציפוי

אופן ההכנה

  1.  שמים את כל החומרים למעט שוקולד לבן בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד ומערבלים עד שהוא נטמע. מעבירים למקרר לשעה לפחות ועד יממה.
  2. יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ בעזרת כף ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה. מעבירים למקרר ל-30 דקות.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. שמים אבקת סוכר בצלחת עמוקה ומגלגלים בה את הכדורים פעמיים. מניחים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ.
  5. אופים 9 דקות רק עד שהעוגיות נסדקות והן עדיין רכות. מצננים (במהלך הצינון העוגיות מתייצבות).
  6. שומרים עד 5 ימים בכלי אטום בטמפ' החדר.
2 במרץ 2017
תגובות

תגובות (2)

  • סוזי 29 בספטמבר 2017 16:00 השב

    לא אמורים להמיס את השוקולד הלבן ?

    • noa.ochayon 1 באוקטובר 2017 9:01 השב

      היי סוזי, השוקולד הלבן אמור להיות קצוץ, לא מומס. בהצלחה!

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *